Om os

Hos Nybom Vine Solrød er kvalitet og god kundeservice hjørnestenene i vores forretning. Det gælder lige fra vores vin til alle vores andre kvalitetsprodukter som Oliven Olie, Spiritius, Chokolade etc. Vi har passion for vin og er entusiatiske for, at vores kunder skal få gode smagsoplevelser uanset, hvad de køber hos os. Vores Vin og Spiritus er nøje udvalgt af Sommelier, Nicoline Nybom, som bla. har ejet Michelin Restauranten MR i Kbh. Vi har derfor flere agenture selv fra Italien, Australien, USA og Spanien, så vi har noget som andre IKKE har! Det er vi stolte af.

 

Vores succeskriterie er, at vores kunder vender tilbage - det uanset, om de handler i butikken, på vores Webshop eller, at det er som virksomhed der ønsker at forkæle sine kunder og medarbejdere.  Vi har ikke alt - men vi lytter gerne til vores kunder! Så har du særlige ønsker, så sig endelig til!

 

Vi afholder en masse smagninger og arrangementer - Vin, Gin, Rom, Champange etc. Hold øje på vores Facebookside og her på siden under Arrangementer & Smagninger.

 

Mvh.
Martin Jensen
Indehaver/Ejer

ÅBNINGSTIDER I JANUAR

 

Mandag - Onsdag: LUKKET

Torsdag: 12-18

Fredag: 10-18

Lørdag: 10-14

Søndag: LUKKET
 

DU SKAL VÆRE MINIMUM 18 ÅR FOR AT KØBE SPIRITUS!